Notícies

Recursos sobre feminismes per a homes

23 juny 2021

En tant que vivim en una societat masclista, les nostres entitats no queden al marge d’aquestes dinàmiques de violència i discriminació. Sovint en el món associatiu ens trobem que les persones que dediquen més energia i temps en transformar les entitats per esdevenir espais més feministes són aquelles que pateixen el masclisme: les dones, lesbianes, trans i altres identitats dissidents.

Ara bé, qui té gran part del treball per fer són els homes cis-gènere, que són qui gaudeixen del privilegi i exerceixen les violències masclistes i per tant qui n’ha de prendre consciència i responsabilitzar-se.

A continuació, compartim una sèrie de recursos per tal que els homes es qüestionin i es responsabilitzin sobre els rols de gènere, per així contribuir a construir espais més feministes i segurs per a totes les persones, especialment per a les companyes de l’entitat.

Recursos per iniciar-se

Recursos per aprofundir

On us podeu formar?

Altres recursos d’interès sobre feminismes

Si coneixeu altres recursos o espais de formació per a homes, feu-nos-els arribar a acompanyaments@crajbcn.cat i així podrem seguir ampliant el recull!

Contingut relacionat