Notícies

Som part del canvi!

20 novembre 2018

20181122_Som part del canvi colorDes de l’Espai de Consum Responsable i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) organitzen conjuntament una formació els propers dijous 22 i 29 de novembre a l’Espai Jove La Fontana

Es tracta de 2 tallers relacionats entre sí però independents (no és indispensable venir al primer per assistir al segon) amb l’objectiu d’incorporar el consum responsable a les nostres associacions. Els tallers són:

1. Dijous 22 de novembre de 18.30 h a 20.30 h. Com incorporar el consum responsable a la nostra organització? Idees i recursos pràctics

Taller de caràcter pràctic sobre com aplicar el consum responsable a les pròpies organitzacions. Coneixerem recursos i eines d’entitats a través de la guia “Som Part del Canvi: Guia pràctica de consum conscient i ESS” (d’Opcions, Grup Ecos, Servei Civil Internacional)

A càrrec de Toni Lodeiro (Cooperativa Opcions / Cercle de Consum Cooperatiu de l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona -Coopolis-).

2. Dijous 29 de novembre de 18.30 h a 20.30 h. Les festes també poden ser part del canvi!

Com podem anar més enllà i aplicar el consum responsable a les nostres festes i esdeveniments? Coneixerem eines i recursos pràctics que tenim a l’abast per fer de les nostres festes més sostenibles, conscients i transformadores.

A càrrec d’Alfons López (Aula Ambiental de la Sagrada Família), del CRAJ (Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils) i d’AlterEvents.

Com sempre, la formació és gratuïta però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció als tallers «Som Part del Canvi».

Un cop realitzada la inscripció, des del CRAJ us enviaran un correu electrònic confirmant-vos la plaça, sempre i quan hi hagi lloc per a totes!

Contingut relacionat