Notícies

Sou una entitat o col·lectiu jove i voleu fer un projecte de masoveria urbana?

1 març 2019

Des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) conjuntament amb el Centre de Recursos per Associacions Juvenils (CRAJ) i la cooperativa d’arquitectura, enginyeria i urbanisme Celobert volem impulsar un projecte de masoveria urbana dirigit a entitats o col·lectius joves que es trobin en una situació de precarietat respecte el seu local, o la manca d’aquest.

banner_masoveria

Que a la ciutat manquen espais i locals és una realitat que la majoria d’entitats i col·lectius joves pateixen en el seu dia a dia, fet que els porta a tenir forces dificultats a l’hora e desenvolupar els seus projectes i activitats. Davant d’aquesta problemàtica, se solen buscar tot tipus d’alternatives per cobrir aquesta necessitat, tals com el projecte que hem decidit impulsar: la masoveria urbana per entitats i col·lectius joves!

Aquest és un projecte pilot amb perspectiva d’acció comunitària que planteja una nova via per a que les entitats i col·lectius juvenils de la ciutat disposin d’un local a on realitzar la seva activitat. L’entitat escollida rebrà l’acompanyament de les tres entitats organitzadores en tot el procés per tal que s’acabi disposant d’un local a on realitzar l’activitat, sense haver de pagar un lloguer monetari a la propietat i, a canvi, fer-se àrrec de l’adequació i manteniment del mateix.

infografia_OK

Tal i com hem dit, es tracta d’una prova pilot: això implica que, primerament, s’escollirà a una entitat o col·lectiu per realitzar aquest acompanyament. Si voleu ser l’escollida, cal que us llegiu atentament els següents documents:

Si seguiu interessades, cal que ompliu el següent formulari d’inscripció. És un xic llarg, però ens ajudarà a conèixer millor el vostre context i a fer una selecció el més justa possible.

Formulari d’inscripcions.

El formulari restarà obert des del dia 1 fins el 25 de març. Es comunicarà quina ha estat l’entitat o col·lectiu escollit durant aquella mateixa setmana del 25 de març.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a través dels correus territori@cjb.cat o bé participacio@cjb.cat. També podeu trucar-nos al telèfon 93 265 47 36.

Contingut relacionat