Notícies

Spoiler de la futura web del CRAJ! Voleu veure com està quedant?

13 juliol 2021

L’equip del CRAJ porta mesos treballant en una nova web que millori el disseny, la usabilitat i, sobretot, l’experiència de les seves usuàries.

A mode d’spoiler, el CRAJ ha publicat un vídeo realitzat al març d’enguany sobre quin aspecte tindrà la nova web. Adverteixen que la pàgina web està en construcció i que les imatges que veureu no són pas les definitives, però sí que poden ajudar per fer-se una idea de com serà la nova web.

Aquest vídeo va ser gravat al mes de març per ser reproduït a l’Assemblea General del CJB, que va tenir lloc el 27 de març. Des del CRAJ s’emplaça a poder omplir  un formulari expressant l’opinió sobre el web.

Què és el CRAJ i què fa?

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ) és un servei públic destinat a les associacions juvenils i col·lectius de joves de Barcelona que té l’objectiu de donar suport i facilitar la seva gestió diària perquè aquestes puguin desenvolupar amb èxit els seus projectes i activitats.

És un servei del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona que, mitjançant un conveni per la gestió cívica del servei, és gestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona.

Contingut relacionat