Notícies

Trenquem el silenci i abordem els conflictes! – Càpsula formativa

20 maig 2021

Data i horari: dimecres 2 de juny de 18.30h a 21h.

Acostumeu a gestionar els conflictes a la vostra entitat? Quina actitud adopteu quan es produeix un conflicte? Els hi doneu la benvinguda o bé us fa por afrontar-los i els intenteu evitar?

Entenem que els conflictes són inevitables en tota relació humana i, per tant, formen part de les nostres associacions i col·lectius. En aquesta formació trencarem el silenci que a vegades envolta els conflicte i els presentarem com una oportunitat per les persones i els grups.

Continguts de la formació

  • Quina relació tenim i tinc amb els conflictes? Tenim un conflicte amb el conflicte.
  • Nova mirada cap als conflictes: definició, fases i característiques pròpies.
  • Com podem prevenir l’escalada de conflictes?
  • Autodiagnosi de l’estat intern de l’entitat (causes típiques)
  • Eines i recursos pràctics per a la gestió de conflictes a les entitats

Es combinarà una part teòrica amb una part més pràctica, on analitzarem l’estat intern de l’entitat en relació als conflictes per establir línies de treball.

Lloc

Presencialment a l’Espai Jove La Fontana (C/Gran de Gràcia, 190).

Inscripcions

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: Inscripció a la càpsula formativa ‘Trenquem el silenci i abordem els conflictes’. Recomanem que us apunteu més d’una persona de l’entitat per tal que us sigui més útil i aplicable.

Recursos d’interès sobre la temàtica

Per a més informació, podeu contactar-nos a través del correu electrònic acompanyaments@crajbcn.cat, trucant al 93 265 52 17 o per Telegram o WhatsApp al 652 87 81 22. .

Si voleu estar al dia de la resta de formacions que oferim, podeu consultar la programació d’aquest semestre en aquest enllaç.

Contingut relacionat