Notícies

Trobada d’Entitats, Entrega dels Premis #BarnaJove i 20è aniversari del CRAJ!

9 desembre 2014

premis(600x600)2Aquest proper divendres 12 de desembre les entitats juvenils de Barcelona tenim una cita important. Se celebra la trobada d’entitats del CJB, l’entrega dels Premis #BarnaJove i el 20è aniversari del CRAJ.  La trobada d’entitats tindrà lloc el divendres 12 a partir de les 19h i tot seguit a partir de les 21h celebrarem de manera oberta i compartida amb la ciutadania el 20è aniversari del CRAJ i l’entrega dels nous premis #Barnajove.

 La Trobada d’Entitats 

Com sabeu, la trobada d’entitats és un espai on participen només les entitats del CJB i on es comparteixen les principals accions realitzades durant el 2014 i debatre algun altre tema rellevant que necessita de la implicació i validació de totes les entitats membres. Enguany també parlarem de la Festa Major Jove i de les Eleccions Municipals previstes pel maig del 2015.

 El 20è aniversari del CRAJ. 

La celebració tindrà lloc a partir de les 21h a l’Espai Jove La Fontana. Celebrarem els 20 anys del primer servei associatiu de la ciutat de Barcelona cogestionat pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). Durant l’acte adreçaran unes paraules: el regidor d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi, i el president del Consell de la Joventut de Barelona, Albert Claret.

 Entrega dels Premis #BarnaJove 

Finalment tindrà lloc l’entrega dels nous premis #BarnaJove. Rebran els premis 3 de les 26 entitats que han presentat projectes en aquesta primera edició. Amb els #BarnaJove, des del CJB  volem premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2014

CONFIRMACIONS:

Si sou una entitat i encara no heu confirmat la vostra assistència a la trobada i als premis, podeu fer-ho enviant un mail a cjb@cjb.cat

Si voleu assistir a l’entrega dels premis #BarnaJove i el 20è aniversari del CRAJ envieu un mail a cjb@cjb.cat

Contingut relacionat