Notícies

VI Festival Benèfic per la Lluita contra la SIDA (AECS)

26 abril 2017

Cartell per imprimir-07Per sisè any consecutiu, l’Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut (AECS) organitza aquest Festival que tindrà lloc el dissabte 6 de maig a la Plaça de les Glòries a Barcelona.

Aquest festival inclourà activitats durant tot el dia per infants, joves i adults acompanyades de música i concerts! Hi haurà una gimcana i jocs on aprendre moltes coses noves sobre el VIH i la SIDA i sobre salut sexual i reproductiva.

També hi haurà diversos concerts durant la tarda de grups emergents que volen col•laborar en la causa i vendrem xapes amb el lema “ESTIGMA O ESTIMA, TU DECIDEIXES“!

Tot plegat amb el doble objectiu de:

  • Conscienciar a la població general sobre quines són les vies de transmissió, les conductes de risc i l’estigma que envolta la malaltia a través de dinàmiques basades en mètodes d’educació no formal. Donada la manca de formació acadèmica sobre la temàtica VIH/SIDA i violència de gènere, tots els voluntaris, majoritàriament estudiants i futurs professionals de l’àmbit de ciències de la salut, seran formats abans en els fonaments d’aquests temes a fi de de facilitar aquestes dinàmiques. Aquesta formació als estudiants i voluntaris prèvia al Festival es durà a terme a Girona i Barcelona.
  • Recaptar diners: Cada any els diners recaptats es destinen a 2 organitzacions que treballen en la temàtica VIH/SIDA, concretament a una que treballi a nivell local o de Catalunya i una altra que treballi en un altre país. Enguany, els beneficis aniran destinats al Comitè 1r de desembre, plataforma unitària que engloba totes les associacions anti-VIH/SIDA de Catalunya i, novament, a Rwanda Village Concept Project.

 

Per més informació, podeu consultar el web i l’esdeveniment de Facebook del Festival.

No us ho perdeu!!

Contingut relacionat