Notícies

Vine al Festival de la Diversitat 2018!

27 abril 2018

banner diversitatEl Grup de Treball de Diveristat Funcional del Consell de la Joventut de Barcelona tornen a organitzar el Festival de la Diversitat, el proper dissabte, 12 de maig, a l’Espai Jove La Fontana.

A partir de les 16h i durant tota la tarda hi hauran diferents tallers i activitats adreçades als caus i esplais de la ciutat. Cada taller tindrà una durada aproximada de 30 min i els diferents grups d’infants i joves podran anar rotant per totes les activitats.

Fins les 19:30h de la tarda, els infants i joves -d’entre 6 i 18 anys- aprendran a jugar un partit de Goalball, tindran l’oportunitat d’experimentar en primera persona les limitacions que pateixen les persones amb diversitat funcional fent circuits de mobilitat amb bastons i cadires de rodes o provaran de pintar un quadre sense utilitzar les mans, entre moltes altres coses. Totes les activitats son obertes i gratuïtes, però per poder participar cal fer una inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Consulteu totes les activitats del Festival de la Diversitat!

El festival acabarà, com és habitual, amb un gran concert a l’Auditori de l’Espai Jove La Fontana amb Blind Reverendo i Ascensa Furore.

Amplia la informació del concert!

Contingut relacionat