Notícies

Voleu organitzar esdeveniments presencials adaptats a les mesures actuals? Des del CRAJ us podem ajudar!

20 maig 2021

La covid-19 ha provocat, entre altres coses, que moltes associacions i col·lectius de la ciutat hagin vist reduïda la seva activitat. Algunes fins a tal punt que perilla la seva continuïtat. D’altres, han optat per modificar les seves accions, adaptant-se al context actual i a les normatives constantment en canvi.

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) defensa que s’ha de posar en valor la tasca que fan les associacions i col·lectius de joves de la ciutat. Una tasca de dinamització comunitària, autoorganització popular i empoderament que és imprescindible més que mai en aquests moments.

En aquest sentit, el CJB aposta per l’autoorganització, per donar suport a la cultura, per continuar teixint noves relacions de suport mutu als barris i per seguir treballant per una societat més justa, feminista, inclusiva i antifeixista.

Des del CRAJ continuem donant suport en l’organització d’activitats associatives juvenils, ja que, si se segueixen les mesures adequades, es poden fer molts tipus d’activitats, tant al carrer com a places o a locals.

  • Quina és la normativa vigent per a l’ús de l’espai públic?
  • Quines activitats es poden fer i quines no?
  • Quines mesures de protecció s’han de seguir per tal de dur a terme activitats de forma segura?
  • Quines són les restriccions actuals?

Sabem que és difícil estar al dia de tots els canvis en les normatives i que organitzar esdeveniments actualment suposa un esforç major per tal de complir totes les mesures i restriccions. Per això, des del CRAJ us podem orientar en tots aquests aspectes amb la informació actualitzada dia a dia.

Si esteu pensant en organitzar algun esdeveniment i teniu dubtes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic info@crajbcn.cat, el telèfon 93 265 52 17 o per Telegram o Whatsapp al 652 87 81 22. Resoldrem els vostres dubtes i us acompanyarem per facilitar-vos la vostra tasca associativa!

Contingut relacionat