Notícies

Vota les propostes de l’Espai Jove La Fontana al decidim.bcn

23 març 2021

L’Espai Jove La Fontana proposa la construcció d’un rocòdrom a l’interior de l’equipament i una nova plaça pel barri de Gràcia! Fins al 5 d’abril al web decidim.barcelona pots trobar tots els projectes dels pressupostos participatius de l’Ajuntament de Barcelona que han estat validats entre els quals els dos que hem impulsat des de La Fontana i també amb l’Escola Bressol Sant Medir. D’un total de 825 s’executaran els 20 més votats. Ens doneu suport?

Construïm un rocòdrom!

En els últims anys l’escalada s’ha consolidat com uns dels esports preferits per la gent jove de la ciutat. Tot i això, no es disposa de les instal·lacions públiques necessàries per a la pràctica d’aquest esport al barri de la Vila de Gràcia. Per això, proposem construir un espai per practicar l’escalada sense els costos dels rocòdroms comercials -moltes vegades inassumibles per a les persones joves- i amb l’oportunitat de participar en l’organització, equipació i manteniment. Vota aquí!

Renovem la plaça!

Proposem una transformació de l’espai entre La Fontana i l’Escola Bressol Sant Medir per convertir-lo en una plaça que afavoreixi la convivència i el lleure per a totes. A través d’una enquesta feta a les famílies de l’escola, veïnes i joves, presentem un seguit de propostes: Col·locació de bancs que propiciï un ús més compartit de l’espai, construcció d’una estructura multifuncional que serveixi com a espai de joc i d’escenari per propostes artístiques, eliminació dels espais no visibles, millora de la il·luminació, instal·lació d’elements de verd urbà, espai amb sorra per jugar infants, pintar de colors les parets de l’espai i la façana de l’Espai Jove La Fontana, creació d’un mur lliure per a grafiti i fer un procés per posar nom a l’espai. Vota aquí!

Contingut relacionat