Portal de Transparència

Al Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) estem compromeses amb la gestió responsable i transparent dels recursos econòmics dels quals disposem. En aquest espai web podeu trobar informació referent als nostres projectes i a la gestió econòmica de l’entitat i els serveis que gestionem.

Consulta la documentació resum de l’activitat de l’any anterior i els projectes i pressupost previst per enguany!

Memòria 2022

Aquest any 2022 hem anat oblidant gradualment que existeixen les mascaretes. Hem pogut recuperar plenament els projectes presencials i els espais de trobada on construir i transformar plegades. En teníem moltes ganes!

El Consell de la Joventut de Barcelona hem continuat treballant en més de 100 projectes definits per les entitats membres; hem encetat noves iniciatives molt engrescadores i n’hem actualitzat d’altres. A més, hem continuat fomentant l’associacionisme i hem omplert d’activitat l’Espai Jove la Fontana, el Punt InfoJOVE de Gràcia i el Centre de Recursos per Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ).

Projecte 2023

El 2023 continuarem amb la gestió associativa del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), l’Espai Jove La Fontana i el Punt InfoJOVE Gràcia amb l’objectiu de respondre les necessitats del jovent associat i no associat de la ciutat, oferint recursos, informació i assessorament gratuït a totes les persones joves que ho necessitin.

El 24 de març de 2023 vam celebrar l’Assemblea General Ordinària i es van presentar i aprovar les línies i pressupost pel nou any.

Estructura organitzativa i de funcionament
Arxiu de memòries, línies, projectes balanços i pressupostos

Aquí podreu consultar tota la documentació que aproven les assemblees anuals del Consell per tal de desenvolupar la tasca que realitzem.

El CJB tenim disponible documentació anterior. Per consultar-la, pots fer un correu a cjb@cjb.cat i te la farem arribar.

Consell de la Joventut de Barcelona
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils
Espai Jove La Fontana
Punt d’Informació Juvenil de Gràcia

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.