Portal de Transparència

Al Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) estem compromeses amb la gestió responsable i transparent dels recursos econòmics dels quals disposem. En aquest espai web podeu trobar informació referent als nostres projectes i a la gestió econòmica de l’entitat i els serveis que gestionem.

Consulta la documentació resum de l’activitat de l’any anterior i els projectes i pressupost previst per enguany!

Memòria 2021

L’any 2021 ha estat l’any en què l’associacionisme ha recuperat mica en mica la presencialitat! Teníem moltes ganes de retrobar-nos i poder construir projectes plegades, i cara a cara! Adaptant-nos sempre al context, el Consell de la Joventut de Barcelona hem continuat treballant en més de 100 projectes definits per les entitats membre; hem encetat noves iniciatives molt engrescadores i n’hem actualitzat d’altres. A més, hem seguit fomentant l’associacionisme malgrat tot i hem omplert d’activitat l’Espai Jove la Fontana, el Punt InfoJOVE de Gràcia i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ).

 

Des del CJB tenim clar que només les ganes de construir conjuntament i de treballar plegades per l’enfortiment del moviment associatiu juvenil de Barcelona expliquen la llarga llista de projectes que hem dut a terme en 12 mesos. Sense la feina incansable i voluntària de totes les entitats i joves associades no hauríem estat de desenvolupar tota aquesta feinada. Tampoc sense un equip tècnic que es manté al costat dels projectes, involucrant-se tant professionalment com personal.

 

Els espais de treball han estat el nucli de les iniciatives compartides entre entitats, mentre que el Secretariat hem assumit el lideratge polític gràcies a la confiança que l’Assemblea va dipositar en nosaltres. Amb tot, un any més, ho tenim molt clar: 

ASSOCIADES FEM PRESENT!

Projecte 2022

El 2022 continuarem amb la gestió associativa del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), l’Espai Jove La Fontana i el Punt InfoJOVE Gràcia amb l’objectiu de respondre les necessitats del jovent associat i no associat de la ciutat, oferint recursos, informació i assessorament gratuït a totes les persones joves que ho necessitin.

El 26 de març de 2022 vam celebrar l’Assemblea General Ordinària i es van presentar i aprovar les línies i pressupost pel nou any.

Estructura organitzativa i de funcionament
Estatuts
Carta de relacions laborals
Annex carta rrll
Pla estratègic
Manual de marca
Arxiu de memòries, línies, projectes balanços i pressupostos

Aquí podreu consultar tota la documentació que aproven les assemblees anuals del Consell per tal de desenvolupar la tasca que realitzem.

Per veure documentació anterior, fes un correu a cjb@cjb.cat