Dilluns 20 d’abril: concentració virtual contra les violències masclistes

El proper dilluns 20 d’abril a les 20h, el CJB organitzarà la seva tradicional concentració conjunta amb la Plataforma Unitària contra les violències de gènere.

Aquest cop, i seguint les recomanacions davant la crisi de la covid19, no sortim al carrer per manifestar-nos contra les violències masclistes, però ho fem virtualment!

Ja són 35 les dones assessinades per violència masclista durant aquest 2020, uns assessinats legitimitats per un sistema heteropatriarcal que es posa de part de l’opressor, tal i com hem pogut veure a les diferents sentències judicials que s’han emès aquest any.

Aquest dilluns consulta les xarxes del CJB i connecta’t a la video-performance per recordar aquestes víctimes però també per rebutjar el masclisme, tant l’institucional com el que veiem cada dia als carrers i a casa nostra. El vídoe constarà de:

  • Minut de silenci
  • Lectura del manifest
  • Record de les víctimes al 2020
Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Jornades ‘Eines feministes per a l’organització col·lectiva’
Feminismes i LGTBI+ Participació
Busquem voluntàries pel Punt Lila de la Lali Jove!
Arriba una nova edició de la Lali Jove, La Festa Major Assoc ...
Feminismes i LGTBI+
Batolla el Masclisme 2023: El cicle en feminismes i LGBTI+
Arriba una nova edició del ‘Batolla el Masclisme’, el cicle formatiu

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.