En feminista! és una campanya organitzada des de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere i el Consell de la Joventut de Barcelona que busca promoure la importància de la perspectiva feminista i LGBTI+ d’una manera fàcil i aterrada per a les joves. 

El teu dia a dia, en feminista!

A través del compte d’instagram @247enfeminista i diferents accions programades, oferirem i visibilitzarem recursos per a valorar les pràctiques feministes quotidianes i dotar d’enes a les joves i entitats juvenils. Algunes accions relacionades són: monòlegs feministes amb les Oye Polo, taller sobre grassofòbia a càrrec de Candela, o una petita guia de llenguatge inclusiu, entre d’altres. 

A través de l’instagram es publicaran tots els materials generats a través de la campanya i el recull d’algunes vivències personals de diferents joves amb relació als sis àmbits que aquesta contempla, per visibilitzar i denunciar les situacions masclistes. Els àmbits de la campanya són: 

  • A les relacions
  • Al carrer i de festa
  • A la feina i a les entitats 
  • En les relacions sexuals 
  • A internet
  • A casa i en família 

Si voleu seguir de prop la campanya i les diferents accions i activitats que se’n deriven, podeu seguir el compte @247enfeminista i fer-ne difusió per tal que pugui arribar al màxim de persones possible! També, si us ve de gust, podeu enviar les vostres experiències a través de DM o de vídeo pel mateix compte d’instagram. 

En feminista!
Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Menstruar no és cap tabú: demana’ns enganxines!
Menstruar no és cap tabú. És un procés natural que fan els cossos amb úter i h ...
Feminismes i LGTBI+
#TrenquemElBinarisme! Setmana per la Diversitat Afectivosexual i de Gènere
 maig 2018
Feminismes i LGTBI+
8M: Les joves associades no ens aturem
Sortim als carrers contra el masclisme: tanquem!

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.