Notícies

“Les infeccions de transmissió sexual. Per saber-ne més i prevenir millor”

Categories: Materials Informatius Notícies Publicacions Recursos

25/10/2013

Full informatiu editat per la Generalitat de Catalunya que ofereix la definició de les infeccions de transmissió sexual, la tipologia, el risc de transmissió, els símptomes, el diagnòstic, els tractaments i les mesures de prevenció.

 Títol: “Les infeccions de transmissió sexual. Per saber-ne més i prevenir millor”

Resum: Són infeccions que es transmeten de persona a persona durant les relacions sexuals. Són causades per microbis com virus, bacteris i protozous o per artròpodes paràsits. Afecten, sobretot, els òrgans genitals, però també es localitzen en altres llocs, en particular a l’anus i la boca. En alguns casos la infecció es generalitza quan envaeix el sistema sanguini i el limfàtic, i per tant pot afectar diferents òrgans.

Consulta el full informatiu aquí:

2013-10-25 13_00_26-www20.gencat

Contingut relacionat