Notícies

Testimonis del VIH, video del programa ForumClínic

Categories: Materials Audiovisuals Notícies Recursos

28/10/2013

Us presentem un vídeo del programa forumclínic, que recull diversos aspectes rellevants del VIH a Catalunya, com a eina de divulgació oberta a tothom: l’evolució històrica del VIH i la situació actual, els avenços en assistència i investigació en els últims 30 anys, així com també la prevenció i els reptes de futur.

Coincidint amb el Dia Mundial del SIDA (1/12/2011) la Fundació BBVA i l’Hospital Clínic de Barcelona, forumclínic, va llançar el seu programa dedicat al VIH / SIDA, liderat per Josep M ª Gatell, Felipe García i Laura Zamora, metges del Servei de Malalties infeccioses de l’hospital barceloní.

En el vídeo es pot veure el testimoni de companys de Gais Positius i de Ferran Pujol (BCN Checkpoint, Projecte dels NOMS-Hispanosida) parlant de la seva relació amb el VIH.

A la web de forumclínic, programa interactiu per a pacients, es pot consultar notícies, informació, vídeos sobre VIH / sida i / o realitzar preguntes en el seu fòrum que està moderat per professionals de l’Hospital Clínic.

Contingut relacionat