Notícies

Còmic sobre la sida de Joves per la Igualtat i la Solidaritat

Categories: blog Llibres Notícies Publicacions Recursos

19/11/2013

Aquest material està adreçat a professionals que treballen amb el jovent i pretén mitjançant dinàmiques i activitats generades a partir dels còmics presentats en dos certàmens, treballar la prevenció del VIH/sida promovent una sexualitat saludable i positiva des d’una perspectiva de gènere i sota el paradigma de la gestió de plaers i riscos. Aquest paradigma se centra en el respecte i l’acceptació de les opcions i decisions de les persones, posant l’atenció en aportar instruments vàlids per a la reflexió i la capacitació per a una gestió efectiva dels plaers i riscos relacionats amb la sexualitat.

Els còmics seleccionats treballen aspectes relacionats amb la prevenció del VIH/sida, la comunicació i relació amb la parella, la negociació del preservatiu, el respecte i la no discriminació cap a les persones afectades

Contingut relacionat