Notícies

Guia sobre els drets de les persones que viuen amb VIH/SIDA (Gais Positius)

Categories: Materials Informatius Notícies Publicacions Recursos

19/11/2013

Recurs creat per Gais Positius amb els objectius de conscienciar i sensibilitzar a la població general i facilitar a persones que viuen amb VIH unes pautes d’acció davant certes situacions de discriminació i vulneració dels seus drets.

Guia sobre els drets de les persones seropositives. A través d’un format consistent fa repàs dels drets i un altre apartat de preguntes i respostes, pretén donar de forma entenedora, informació i enfortiment a les persones que viuen amb el VIH.

És un recurs tant per conscienciar i sensibilitzar a la població general com per facilitar a persones que viuen amb VIH unes pautes d’acció davant certes situacions de vulneració dels seus drets. La guia pretén donar resposta així a certes preguntes que són habituals i comuns en els casos que constantment ens trobem a l’associació i facilitar recursos pràctics on adreçar-se en cas de vulneració dels drets humans, civils i socials per tal de facilitar el seu exercici o bé denunciar.

Contingut relacionat