Notícies

Revista Multidisciplinar del Sida

Categories: Articles i Informes blog Notícies Publicacions Recursos

19/11/2013

La Revista Multidisciplinar de la Sida és una revista digital i d’accés obert que publica treballs de caràcter científic i projectes d’intervenció, en espanyol o anglès, que estiguin realitzats amb rigor metodològic i que contribueixin a l’avenç en el coneixement de qualsevol àmbit que estigui relacionat amb el VIH i la sida, en qualsevol dels seus escenaris possibles.

També s’accepten treballs de naturalesa teòrica (proposats o sol · licitats prèviament pel Consell Editorial), amb preferència per a aquells que es comprometin amb qüestions crítiques de la investigació i discuteixin plantejaments polèmics en l’àmbit del VIH i la sida i el seu entorn. Per la resta, la interdisciplinarietat és l’objectiu essencial d’Revista Multidisciplinar de la Sida.

Consulteu la revista aquí

Contingut relacionat