Notícies

La recerca del plaer (Casals de Joves de Catalunya)

Categories: Materials Audiovisuals Materials Informatius Notícies Publicacions Recursos

19/02/2014

La Recerca del Plaer és una exposició itinerant pensada per treballar temes de sexualitat, des de la perspectiva del plaer lligat a la responsabilitat, en l’àmbit juvenil. L’exposició ha estat pensada com una eina interactiva, per tal de poder treballar continguts sexuals amb un to més obert, distés i proper a l’àmbit juvenil. La Recerca del Plaer ha estat elaborada per mitjà d’un procés participatiu entre Casals de Joves de Catalunya i més de 100 joves de diversos casals i entitats membres. En aquest procés s’han realitzat enquestes, tallers, muntatge i l’edició d’un vídeo on els i les joves parlen de com viuen i entenen la seva sexualitat. Pots conèixer els continguts de l’exposició aquí.

Si t’interessa per a la teva entitat o centre, no dubtis més! Consulta’n la disponibilitat i reserva-la!

 

La Recerca del Plaer from ACJ on Vimeo.

Contingut relacionat