Notícies

L’ABC del virus del papil·loma humà (FELGTB)

Categories: Materials Informatius Notícies Publicacions Recursos

20/03/2014

Sabies que la infecció per Virus del Papil·loma Humà (VPH) és, d’entre les Infeccions de Transmissió Sexual (ITS), la més freqüent? Això es dóna tant en la població masculina com en la femenina i és una de les que més preocupació i estigma pot arribar a produir quan els seus símptomes són visibles.

Es transmet per contacte de pell amb pell, el que fa que es transmeti molt fàcilment, però també a través de les mucoses o amb contacte de pell amb mucosa.

En aquest fulletó informatiu de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals (FELGTB) anomenat “L’ABC del virus del papil·loma humà” trobaràs informació útil per a tots i totes, amb les recomanacions que pots tenir en compte per a prevenir al màxim possible la seva transmissió.

En cas que t’hagis quedat amb algun dubte, també pots consultar l’apartat dedicat al VPH al web de salut de la Generalitat de Catalunya.

Contingut relacionat