Notícies

El Kit del Plaer (SIDA STUDI)

Categories: Materials Informatius Notícies Publicacions Recursos

08/04/2014

El Kit del Plaer és un projecte del departament de Formació i Prevenció de SIDA STUDI, que forma part de la campanya Bars & Prevenció, un projecte de difusió del preservatiu de forma atractiva en espais lúdic-festius destinats a la població jove.

El Kit es distribueix amb l’objectiu de facilitar a la població jove l’accés al material preventiu promovent la seva imatge de forma positiva i plantejant el condó com un element més per tenir relacions personals i sexuals plaents.

Es presenta en una caixa de cartró que conté dos preservatius de làtex de cautxú natural per a penis i un lubrificant hidrosoluble, a més d’indicacions per usar correctament el material preventiu i altres missatges sobre les relacions sexuals, relacionats amb la sensualitat, el desig, el plaer i el respecte.

Si ets una entitat juvenil o realitzes activitats d’oci relacionades amb joves, pots sol·licitar aquest material de forma gratuïta.

Què heu de tenir en compte si el voleu demanar:
– Els destinataris han de ser joves i adolescents (població a partir de 15 anys aproximadament)
– La distribució ha de ser gratuïta als espais lúdics i/o festius d’oci juvenil. En cas de tenir cost, que sigui a un preu popular.
– Ha estat creat per ser entregat en mà, sense deixar-lo a lliure disposició del jovent (entregant-lo per exemple amb la consumició, a les guixetes, etc).

Pots demanar-ho a través d’aquest enllaç o contactant directament amb el Departament de Formació i Prevenció de SIDA STUDI (Tel. 93 268 14 84. Mail: f_prevencio@sidastudi.org ), indicant des de quina entitat es sol·licita, l’activitat en la que es vol distribuir i la quantitat de Kits del Plaer necessària.

Abans de la realització de l’activitat caldrà també que envieu complimentat a SIDA STUDI l’Acord de Compromís que us faran arribar.

Esperem que el Kit tingui una bona acollida a les vostres properes festes!

Contingut relacionat