Notícies

“Aquí t’escoltem”, per a joves de 12-20 anys (CJAS – Ajuntament de Barcelona)

Categories: Notícies Recursos

21/01/2015

Espai en el qual els nois i les noies de 12 a 20 anys podreu reflexionar i rebre suport per fer front al que us preocupa; família, parella, amics, sexualitat, drogues, orientació sexual, ansietat, dificultats amb  l’alimentació…

Es troba a quatre espais joves de Barcelona (Espai Jove Garcilaso, Espai Jove les Basses, Espai Jove La Fontana i l’Espai Jovecardí) i ofereix formació, eines i recursos que afavoreixen l’autoconeixement i la presa de consciència de sí mateixos/es.

Les activitats dins el programa es divideixen en dues grans àrees. D’una banda la gestió d’activitats grupals i tallers orientats a treballar aspectes emocionals i, de l’altra un servei d’orientació psicològica individual que pretén contribuir a donar-vos suport en moments de desorientació, dubte o patiment, des d’una mirada curiosa, reflexiva, pròxima, rigorosa i empoderadora.

Podeu fer la consulta per escrit, o demanar hora i us donaran cita per parlar-ne cara a cara.
aqui.tescoltem@gmail.com
www.facebook.com/aqui.tescoltem

Contingut relacionat