Notícies

“Yes, we fuck”, documental sobre la sexualitat i la diversitat funcional

Categories: Materials Audiovisuals Notícies Recursos

15/07/2015

Yes, we fuck” (Espanya, 2015) és un documental que vol abordar la sexualitat en persones amb diversitat funcional, les persones anomenades discapacitades. Antonio Centeno, activista del moviment de la Vida independent, i Raúl de la Morena, realitzador de documentals, han iniciat aquest projecte que vol visualitzar, principalment, el sexe en persones amb diversitat funcional i generar així un nou imaginari col·lectiu on totes i tots, sense complexos, sense censures, sense prejudicis i sense discriminacions, puguem gaudir del sexe.

Però no és només un documental, sinó un projecte on la gent participa, dialoga i, sobretot, qüestiona; en el que les xarxes socials tenen una importància fonamental. A més a més, el procés d’elaboració està servint per teixir aliances entre diferents col·lectius que treballen políticament qüestions vinculades al cos i la sexualitat (diversitat funcional, feminismes, transfeminismes, LGBT, queer, intersex, entre d’altres).

Direcció: Antonio Centeno i Raúl de la Morena

Contingut relacionat