Notícies

No et perdis les V Jornades de Lleure i Sexisme!

Categories: General Notícies

09/10/2015

El proper 8 de novembre tindran lloc les V Jornades de Lleure i Sexisme, organitzades per Esplais Catalans (ESPLAC), Casals de Joves i l’Escola Lliure el Sol.

Durant tota la jornada podreu participar a diferents tallers i experiències, totes elles al voltant de l’eix temàtic d’enguany: “Adolescència, gènere i sexualitat“, un conjunt d’activitats diverses i amb formats molt variats que inclouen tallers de sexualitat, un taller de prevenció de violències masclistes a les xarxes socials, o la projecció de documentals acompanyats de col·loquis, entre d’altres. Podeu consultar el programa complert en aquest cartell.

Tot plegat es farà a l’Espai Jove La Fontana, de 10 del matí a 7 de la tarda. Us podeu inscriure per participar en aquest enllaç. PLACES LIMITADES!

Contingut relacionat