Notícies

La salut sexual i reproductiva a Barcelona (ASPB)

Categories: Articles i Informes blog General Notícies Publicacions

19/02/2016

Des de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) s’ha fet públic el nou Informe de salut sexual i reproductiva amb les dades més actualitzades de que es disposa a la ciutat, procedents d’una extensa recollida de dades efectuada durant el 2014.

Entre les dades que recull l’informe volem destacar especialment aquelles que fan referència als embarassos de noies adolescents (de 15 a 19 anys), ja que en aquestes dades recollides el 2014 es mostra una disminució clara dels embarassos no planificats amb una taxa de 15.4 per 1000 noies adolescents (inferior fins i tot a les dades dels anys 2003-2004).

També podeu consultar els resultats detallats de la ciutat i dels districtes aquí. A més a més, tots els resultats sobre la salut sexual i reproductiva a Barcelona, així com els manuals d’elaboració i anàlisi de les dades, es poden consultar en aquest apartat web de l’ASPB.

Contingut relacionat