Notícies

Nous serveis d’acompanyament gratuït en el procés d’interrupció de l’embaràs (CJAS)

Categories: blog General Notícies

18/05/2016

Des del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat s’ofereixen dos nous serveis d’acompanyament gratuït en el procés d’interrupció de l’embaràs:

– VOLUNTÀRIES D’ACOMPANYAMENT

Acompanyament voluntari i gratuït per aquelles dones que ho requereixen en el moment de la interrupció voluntària de l’embaràs. La majoria de dones viuen aquest procés amb algun/a amic/ga, familiar… però en alguns casos –i per les raons que siguin- no pot ser així. I és recomanable que la dona pugui passar l’IVE acompanyada perquè fa que se senti més segura i recolzada durant el procés.

Una voluntària de l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears podrà acompanyar a la dona a la clínica (en el cas de l’IVE instrumental ) o bé al domicili (en el cas de l’IVE farmacològic) durant el temps que duri el procés.

– ESPAI CJAS PER PASSAR EL PROCÉS DE L’AVORTAMENT FARMACOLÒGIC

És important disposar d’un espai acollidor i còmode per passar el procés d’avortament farmacològic ja sigui el propi domicili, el d’un amic/ga… Però si això no és possible des del CJAS també ofereixen la possibilitat a les noies que optin per l’avortament farmacològic que puguin passar el procés expulsiu al centre.

Disposen d’una sala reservada i habilitada per tal que la dona pugui passar el procés en un entorn privat, confidencial, segur, còmode i amb l’assistència professional que faci falta.

 

Si teniu coneixement d’alguna dona que pugui necessitar algun d’aquests serveis i hi estigui interessada –amb independència de l’edat- us podeu posar en contacte amb el CJAS trucant al 93 415 10 00 o bé enviant un correu a acompanyament-ive@centrejove.org

Contingut relacionat