Notícies

De visita a la ginecòloga #EnBoles

Categories: blog General Notícies Recursos

19/07/2016

Arriba la última història dissenyada des de les entitats juvenils participants al Grup de Treball de Sexualitat del Consell de la Joventut de Barcelona, “ De visita a la ginecòloga“, amb la que posem sobre la taula els drets sexuals i reproductius.

En aquest cas, imagina que tens visita a la ginecòloga, ets una dona lesbiana, però donen per fet que ets heterosexual… Què faries?

Amb aquesta història donem per finalitzada la col·lecció d’Històries en Boles, un seguit de relats on els i les joves són els protagonistes i poden escollir els diferents camins que els acabaran portant al desenllaç de la història. Després de la publicació de la primera història, Lligant per l’App, la segona, Nit de Campaments, i la tercera,  Sortint de festa!, ja teniu disponible una nova publicació: De visita a la ginecòloga!

Comença la darrera història i descobreix com acaba, les teves decisions són essencials per arribar al final de la història!

Contingut relacionat