Notícies

Matinal de Visibilitat en Positiu: Eradiquem la Serofòbia!

Categories: blog General Notícies

21/11/2016

El proper dia 23 de novembre, Gais Positius celebra la I Matinal de Visibilitat en Positiu: Eradiquem la Serofobia, una reunió de persones expertes per intentar passar del paper a l’acció en la lluita contra l’estigma i la discriminació de les persones que viuen amb VIH i la Sida.

Aquest jornada s’organitza amb l’objectiu de realitzar una posada en comú de com els diversos agents socials convidats a la matinal dissenyen i realitzen les seves estratègies i poder construir sinergies d’acció comuns que permetin crear un full de ruta.

Davant la manca de voluntat política per implementar l’Acord Nacional per fer front a l’epidèmia del VIH i contra l’estigma relacionat, i pendents del desplegament del Pacte Social contra l’Estigma i la Discriminació a que entitats i administracions es van comprometre, es vol aprofitar aquest espai de treball per a interpel·lar les institucions que estaran presents i facilitar la posada en marxa dels mecanismes necessaris per a la seva elaboració.

La I Jornada Matinal de Visibilitat en Positiu: Eradiquem la Serofòbia, es realitzarà el dimecres 23 de novembre de 10 a 14h a la Casa del Mar (carrer Albareda, 1 de Barcelona) i hi participaran més de vint persones expertes, entre elles representants de diferents ONGs LGBTI i de lluita contra la Sida, així com a responsables de polítiques LGBTI de les administracions locals. Podeu consultar el programa tot seguit:

unnamed2

 

Contingut relacionat