Notícies

Cicle de conferències sexualitat i diversitat funcional

Categories: blog General Notícies

23/11/2016

La Asociación Nacional de Salud Sexual y Discapacidad (ANSSYD) i Apoyo socio-sanitario y asistencia a domicilio (ASAD) organitzen conjuntament amb l’Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB) un cicle de conferències sobre sexualitat i diversitat funcional:

  • El proper dimecres 23 de novembre tindrà lloc la conferència “Abordatge de la sexualitat en adolescents amb malalties rares”, a càrrec de María Honrubia, psicòloga, professora de la Universitat de Barcelona i vicepresidenta de l’ANSSYD i l’APFCIB.
  • EI dijous 1 de desembre, David Aparicio, director de SIDA Studi, ens oferirà la conferència “Prevenció del VIH: la salut sexual en persones amb diversitat funcional”.

Totes dues conferències es faran al Palau Macaya, (Pg de Sant Joan, 108, Barcelona) a les 18 hores i l’accés és lliure.

 

cartel-ciclo-conferencias

Contingut relacionat