Notícies

Jo també vull sexe! Documental sobre l’assistència sexual

Categories: blog General Materials Audiovisuals Notícies Recursos

28/11/2016

20161123-sexe_600El programa Sense ficció de TV3 estrena aquest dimarts 29 a les 21.55h Jo també vull sexe!, un documental de producció pròpia de Televisió de Catalunya dirigit per la periodista vallesana Montse Armengou i Ricard Belis, sobre el sexe de pagament vinculat a la diversitat funcional (assistència sexual, prostitució especial, acompanyants íntims i eròtics,…) i la possibilitat de què persones amb diversitat funcional o intel·lectual visquin amb plenitud els seus drets sexuals.

Cada cop pren més força la reclamació per poder viure amb plenitud els drets sexuals de les persones amb diversitat funcional o intel·lectual. Sovint es viuen situacions tan denigrants com que el sexe estigui prohibit a les residències on viuen –sota amenaça d‘expulsió- o que les famílies vegin els afectats com nens eterns i asexuats. Davant dels que s’escandalitzen amb aquestes iniciatives i les consideren amorals, els afectats plantegen dilemes com qui els pot impedir l’accés al sexe. Per molts, l’assistència sexual serà l’única manera per no morir sense haver tingut mai una experiència sexual, ni tan sols d’autosatisfacció, perquè la malaltia els impedeix fins i tot l’accés als racons més íntims del seu cos.

 

 

Contingut relacionat