Notícies

“Descobrint els límits”, taller per a dones que viuen amb VIH

Categories: General Notícies

23/05/2017

Des de l’Estratègia compartida de Salut Sexual i Reproductiva, resten obertes les inscripcions del Taller de violències masclistes Descobrint els límits, taller per a dones que viuen amb VIH que tindrà lloc els dijous 25 de maig, 1, 8, 15 i 22 de juny.

Es tracSense títolta d’un taller on posar en comú i avançar, des de la cura i els coneixements, sobre experiències, inquietuds i reptes que relacionen vivències amb les violències masclistes i viure amb VIH, posant en relleu les diferents i diverses vivències i recursos de cadascuna.

El taller es realitzarà els dijous 25 maig, 1, 8, 15 i 22 de juny de 17:30 a 19:30h a la seu de Creación Positiva a Carrer del Carme, 16 Ppal. 1ª, Barcelona.

Per inscriure-us, podeu contactar al telèfon 934314548 de Creación Positiva.

Contingut relacionat