Notícies

Coneix el Serveis d’Atenció a Homes per a joves

Categories: Notícies Recursos

01/02/2018

Coneixes el SAH-Jove? El Servei d’Atenció a Homes (SAH) és un servei gratuït de l’Ajuntament de Barcelona dirigit a persones que volen viure les seves relacions afectives de manera positiva, saludable i lliure de violències.

Ara, obre els seus serveis a joves entre 12 i 17 anys que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona i mantinguin o hagin mantingut relacions abusives. Com pots saber si la teva relació afectiva és abusiva?

Captura de 2018-02-01 09:20:45

Sovint fem coses en les nostres relacions afectives que ens semblen normals o fins i tot manifestacions de l’amor però ens costa veure o reconèixer que són conductes o actituds poc saludables per la parella. Fins i tot, ens pot fer vergonya reconèixer aquestes situacions.

Si sovint et sents gelós, nerviós, enfadat, fora de control o confós amb la teva parella. Si t’obsessionen coses com: que ella quedi amb altres nois amics seus, saber amb qui s’envia el missatges, o que et pugui deixar en qualsevol moment. Si penses que, si ella t’estimés, hauria de fer les coses que tu vols o que si controles com va vestida o què fa en tot moment és perquè l’estimes. Si creus que no podries viure sense ella, o ella sense tu. Si alguna vegada la teva xicota t’ha dit que t’has passat, que li has fet mal, o que no és normal com et comportes amb ella.

Si t’has sentit identificat amb alguna cosa del que has llegit fins ara, et convidem a que contactis amb el SAH-Jove per parlar de tot plegat. Trobaràs un equip de professionals que volen escoltar el què et preocupa sobre les teves relacions afectives sense jutjar-te ni dir-te el que has de fer així com suport i eines per relacionar-te d’una manera més positiva i saludable, que t’ajudi a gaudir de les teves relacions afectives.

Com pots contactar-hi?
– Visitant el seu local del Carrer Garcilaso, 23-27. <La Sagrera>
– Al telèfon 93 3491610
– Al correu electrònic sah_joves@bcn.cat

Contingut relacionat