Notícies

Analitzem les estadístiques de salut i joventut a Barcelona amb el CJAS

Categories: General Notícies Sense tabús

05/03/2018

El CJAS organitza una nova edició dels #DijousdelCJAS, trobades professionals per reflexionar sobre sexualitat i joves. El proper dijous 22 de març participarà Glòria Pérez, Responsable de l’Àrea de Salut Sexual i Reproductiva a l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) per parlar de “Com és la salut de joves i adolescents de Barcelona?”

image002A la sessió es repassaran i miraran d’interpretar els darrers indicadors de salut sexual d’adolescents i joves a la ciutat de Barcelona. Millora o empitjora la salut sexual? Com varia la salut sexual d’adolescents i joves per barris de Barcelona? Quins factors ho explicarien? És preocupant la xifra d’embarassos d’adolescents a la ciutat?

Contingut relacionat