Notícies

Nova publicació! ‘Les pantalles i tu, una relació addictiva?’

Categories: General Notícies

28/05/2019

L’ús de tecnologia ja forma part de la quotidianitat de moltes persones, especialment de les joves. Ens relacionem, coneixem a persones, lliguem,  accedim a informació i coneixement a través de les pantalles. Passem bona part de la nostra vida en l’entorn digital i, per aquest motiu, és important potenciar el pensament crític pel que fa a l’ús que fem de les TIC. Si no avaluem i analitzem críticament quin ús -i possible abús- fem de la tecnologia que utilitzem en el nostre dia a dia correm el perill d’acabar generant conductes addictives envers aquesta.

Per aquest motiu, el CJB publica un nou recurs amb l’objectiu de proporcionar eines a les persones joves per tal que puguin avaluar l’ús que fan dels dispositius electrònics i també d’oferir recomanacions i consells útils per no acabar generant una relació de dependència excessiva.

Descarrega’t la versió en pdf de la guia “Les pantalles i tu: una relació addictiva?”

Contingut relacionat