Associacions

Per a qualsevol consulta o dubte que puguis tenir sobre la sexualitat, els seus riscos i els mètodes de prevenció, pots optar per recórrer a alguns dels següents centres, entitats o institucions.

Se t’ha trencat el condó i, per tant, t’has pogut infectar d’alguna Infecció de Transmissió Sexual? Aquí trobaràs les Associacions que et podran resoldre aquelles preguntes o problemes que et puguin sorgir en el teu dia a dia. Consulta també els Centres d’Atenció i Assessorament i altres institucions, entitats o centres d’interès.

ASSOCIACIONS

Hi ha nombroses entitats que treballen diàriament per a la prevenció i el control de les Infeccions de Transmissió Sexual. Entre aquestes, destaquem:

Sida Studi: recursos i centre de documentació sobre la sida a Catalunya.

Stop Sida: informació i atenció o suport emocional. Realització de les proves de detecció del VIH i la sífilis.

Gais Positius: informació i atenció o suport emocional. Realització de les proves de detecció del VIH i la sífilis.

Associació Antisida (ACASC): informació i atenció o suport emocional. Centre de dia per a persones amb VIH. Realització de les proves de detecció del VIH i la sífilis.

Bcn-Checkpoint (Projecte dels NOMS – Hispanosida): servei d’atenció adreçat exclusivament a nois que tenen sexe amb altres nois. Realització de les proves de detecció del VIH i la sífilis, i vacunació de totes les hepatitis.

 

A més, si has patit discriminació en l’atenció mèdica rebuda a un CAP o Hospital, tingues en compte que compten amb fulls de queixes i de reclamacions. També ho pots fer en aquest enllaç.