Centres d’Atenció i Assessorament

Per a qualsevol consulta o dubte que puguis tenir sobre la sexualitat, els seus riscos i els mètodes de prevenció, pots optar per recórrer a alguns dels següents centres, entitats o institucions.

Se t’ha trencat el condó i, per tant, t’has pogut infectar d’alguna Infecció de Transmissió Sexual? Has practicat amb la teva parella sexe sense condó i creus que hi ha possibilitat d’embaràs? Aquí trobaràs els Centres d’Atenció i Assessorament que et podran ajudar a afrontar i resoldre aquelles preguntes o problemes que et puguin sorgir en el teu dia a dia. Consulta també les associacions i altres institucions, entitats o  centres d’interés.

 ATENCIÓ I ASSESSORAMENT

Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS)

Trobaràs atenció, assessorament i consultes mèdiques especialitzades en joves, de manera anònima i confidencial: prescripció i seguiment de diferents mètodes anticonceptius, embaràs i assessorament sobre les diferents opcions, informació i orientació sobre la infecció pel VIH/sida i altres ITS, informació i assessorament sobre sexualitat i dificultats a les relacions, consulta mèdica. (C/ La granja, 19, baixos. – Tel. 93 415 10 00). Ara també ofereixen servei d’assessorament via Whatsapp al número 687748640. Informa-te’n aquí.

Tardes Joves

Servei d’orientació i assessorament per a joves fins a 24 anys sobre sexualitat, mètodes anticonceptius, infeccions de transmissió sexual, etc., present en diversos Centres d’Atenció Primària de la ciutat. S’hi pot anar individualment, en parella o en grup dins els horaris establerts. Atenció confidencial i gratuïta. No cal demanar cita prèvia. Trobareu més informació aquí.

Aquí t’escoltem

Servei d’orientació i assessorament per a adolescents i joves d’entre 12 i 20 anys, present a diferents Espais Joves de la ciutat. Atenció confidencial i gratuïta. Per a consultes per escrit o demanar cita prèvia podeu contactar-hi a aqui.tescoltem@gmail.com. Trobareu més informació aquí.

Sexe Joves (Institut Català de la Salut)

Per informar-te sobre el cos i la sexualitat, les primeres vegades, anticoncepció, infeccions de transmissió sexual, avortament. Recull també els principals centres i serveis físics d’atenció de la salut sexual i afectiva (incloent prevenció, detecció i tractament de Infeccions de Transmissió Sexual). Trobareu més informació aquí.

Telèfon gratuït d’informació de la SIDA: 900 212 222

Telèfon d’atenció anònima i confidencial. Disponible de dl. a dj. de 8 a 17:30 h i dv. de 8 a 15 h (excepte els mesos d’estiu: de dl. a dv. de 8 a 15 h)

061 – Sanitat Respon (Generalitat de Catalunya)

Atenció ciutadana, amb informació sanitària i consells de salut 24 hs al dia, trucant al telèfon 061.

A més, si has patit discriminació en l’atenció mèdica rebuda a un CAP o Hospital, tingues en compte que compten amb fulls de queixes i de reclamacions. També ho pots fer en aquest enllaç.