CONCURS DE CURTS #ENBOLES

 

BANNER_NOU_CONCURS

Des de la campanya En Boles donem un pas més i engeguem una nova iniciativa que pretén afegir una nova motivació per parlar de sexualitat: un concurs de curtmetratges.

Aquest concurs està dirigit a grups de joves d’entre 13 i 18 anys, ja sigui d’entitats juvenils (especialment caus o esplais) o bé de centres d’educació secundària. Cadascun dels grups, preferiblement de 5 a 15 persones, haurà de comptar obligatòriament amb el suport d’un educador/a, que donarà informació i promourà la reflexió i el debat entre el jovent a l’hora de dissenyar i realitzar el curt. Com a acompanyament informatiu, trobareu nombrosos materials aquí i també podeu contactar amb diverses associacions que trobareu en aquest blog.

Les temàtiques a treballar poden ser vàries: negociació del preservatiu, sexualitat i rols de gènere, el trencament de tòpics i estereotips respecte a la sexualitat, etc. Quan comenceu a preparar el vostre curt, fent algun taller previ, alguna trobada de planificació, etc. ens podeu enviar alguna foto del procés de treball i creació al mail salut@cjb.cat. Així difondrem la feina que ja esteu fent!

Podeu descarregar-vos les bases clicant aquí.

Un cop elaborat el curtmetratge:

  1. Cal omplir aquest formulari d’inscripció.
  2. Enviar-nos un correu electrònic a l’adreça salut@cjb.cat amb l’enllaç al curtmetratge (d’acord amb els formats contemplats a les bases) i el document de memòria d’elaboració del curt. Us podeu descarregar el model de document aquí.

Terminis:

NOVETAT! El termini per a l’entrega del curtmetratge es prorroga excepcionalment fins el 28 de juny de 2015.