La Campanya

img_20161213_103134La campanya “En boles” vol posar a la teva disposició la informació i recursos que et poden ser útils per a resoldre els dubtes que tinguis al voltant de la sexualitat i la prevenció en la transmissió de VIH-Sida i altres Infeccions de Transmissió Sexual (ITS).

Tingues en compte que en una relació sexual, a més de consentiment, sempre hi ha d’haver cura cap a l’altra persona. Per això l’ús de mètodes anticonceptius o de prevenció de transmissió de les ITS és cosa de totes i tots. Les relacions sexuals només es gaudeixen si les parelles sexuals utilitzen mètodes de prevenció de barrera que minimitzen els riscos. Sinó, poden ser un bon maldecap… així que aprèn a cuidar-te i a cuidar! Proposa l’ús del condó des del primer moment. I si alguna vegada tinguessis dubtes, problemes de salut sexual o un embaràs no desitjat, hi ha recursos per a joves on t’atendran i t’informaran molt bé.

A més, en cas que tinguis alguna pregunta sobre salut sexual que no hagis resolt consultant aquesta web, també pots contactar amb nosaltres a salut@cjb.cat.

Ja saps, ara i sempre, el SEXE… SENSE RISCOS!