Entitats

JOVENT REPUBLICÀ

Tornar al llistat d'entitats

Web: https://joventrepublica.cat/

Email: barcelona@joventrepublica.cat

Twitter: JoventBarcelona

Adreça: Carrer Consell de Cent, 474 baixos, 08013, Barcelona.

Telèfon: 933171513

Les Joventuts d’Esquerra Republicana som l’organització política del jovent independentista. Una xarxa de joves que s’estén de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó amb l’objectiu de conscienciar i mobilitzar el jovent dels Països Catalans. Treballem per millorar les condicions de vida del jovent; però no ens aturem aquí, aprofitem la rebel·lia, la força i les conviccions revolucionàries que ens caracteritzen per transformar políticament i socialment els Països Catalans i el món.
La nostra lluita passa també per la construcció del moviment juvenil, incidint en tots els barris i i en tots els àmbits. El Jovent Republicà elaborem una anàlisi global del moviment juvenil i col·laborem en la seva dinamització amb totes les nostres forces, alhora que participem en la xarxa associativa i dels moviments socials.

Som l’alternativa per afrontar amb garanties el nostre alliberament social i nacional, i per superar els problemes que ens afecten com a joves, com a catalans i com a classe. Apostem pel socialisme com a sistema polític, econòmic i de valors, pel republicanisme, pel feminisme, per l’antifeixisme i per l’independentisme!

array(2) { ["latitude"]=> string(10) "41.3813101" ["longitude"]=> string(17) "2.177553699999976" }

Contingut relacionat