Formació de Gènere 2017

banner formació gènere

El CJB organitza, en conveni amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, una formació sobre perspectiva de gènere a les entitats juvenils dinamitzada per l’Associació Candela dirigida a entitats juvenils membres del CJB,  amb l’objectiu de promoure entre les entitats juvenils una visió estratègica en perspectiva de gènere i donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

SESSIONS I DATES

Aquesta formació-acció constarà de vàries fases:

  • Quatre sessions de formació conjuntes, on participaran els equips impulsors de les diferents entitats (3 hores cadascuna): 14, 21 i 28 de març, 4 d’abril, de 18:00 a 21:00 h.
  • Disseny i realització de l’acció per part de cada equip impulsor, amb una acció enfocada al canvi amb perspectiva de gènere dins la seva entitat: abril – maig.
  • Una sessió de valoració conjunta (2 hores): 24 de maig, de 19:00 a 21:00 h.

Per a més informació descarregeu-vos les bases de la formació

INSCRIPCIONS I REQUISITS:

La inscripció és gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor (mínim dues persones) que es comprometi a liderar el projecte a la seva entitat. Per tal de poder participar a la formació és necessari omplir el formulari d’inscripció, incloent els membres de l’equip i una descripció breu de l’acció que es voldrà dur a terme a l’entitat.

Amb la col·laboració de: 

img-diputacio-municipis