Octubre 2022

Estat de l’associacionisme juvenil al districte de Gràcia

Al CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Aquest mes d’octubre us presentem l’Informe de l’Estat de l’Associacionisme del Districte de Gràcia. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb 8 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme jove de Gràcia, que pots consultar a continuació, seran presentades dimarts 25 d’octubre pel CJB en una reunió amb la Regidoria de Districte.

Entitats que participen

Aquí pots consultar la situació concreta de cada entitat participant. S’hi detalla el seu context particular i quines són les seves demandes concretes.

Culturals
  Col·lectius d’incidència social i política
  Organitzacions polítiques
   Plataformes territorials
   Participa!

   Ets una entitat de Barcelona i vols formar part d’aquests informes? Traslladar les teves necessitats i demandes al teu Districte? Venir a les reunions pertinents amb les institucions?

   Qualsevol associació i entitat juvenil de base comunitària i arrelada al territori pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat o al whatsapp 605064182

   Més informes d'altres districtes

   Gran de Gràcia, 190 2a planta
   08012 Barcelona
   Tel. 932 37 22 85
   cjb@cjb.cat

   El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

   Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

   Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

   Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.