Novembre 2022

Estat de l’associacionisme juvenil al districte d’Horta-Guinardó

Al CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Aquest mes d’octubre us presentem l’Informe del Districte d’Horta-Guinardó. L’informe s’ha elaborat de manera conjunta amb el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) i el Consell de la Joventut d’Horta – Guinardó (CJD7).

Les demandes i necessitats de l’associacionisme jove d’Horta-Guinardó, que pots consultar a continuació, seran presentades dimecres 21 de desembre pel CJB i el CJD7 en una reunió amb la Regidoria de Districte.

Entitats que participen

Aquí pots consultar la situació concreta de cada entitat participant. S’hi detalla el seu context particular i quines són les seves demandes concretes.

Culturals
  Col·lectius d’incidència social i política
   Organitzacions polítiques
    Participa!

    Ets una entitat de Barcelona i vols formar part d’aquests informes? Traslladar les teves necessitats i demandes al teu Districte? Venir a les reunions pertinents amb les institucions?

    Qualsevol associació i entitat juvenil de base comunitària i arrelada al territori pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat o al whatsapp 605064182

    Més informes d'altres districtes

    Gran de Gràcia, 190 2a planta
    08012 Barcelona
    Tel. 932 37 22 85
    cjb@cjb.cat

    El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

    Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

    Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

    Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.