Abril 2022

Estat de l’associacionisme juvenil al districte de Sant Martí

Al CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Aquest mes de maig, us presentem l’Informe del Districte de Sant Martí. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb 7 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme que pots consultar a continuació s’han presentat en una reunió amb la regidoria del districte. Pots consultar els acords de la reunió en aquest enllaç.

Entitats que participen

Aquí pots consultar la situació concreta de cada entitat participant. S’hi detalla el seu context particular i quines són les seves demandes concretes.

Culturals
  Col·lectius d’incidència social i política
  Organitzacions polítiques
   Participa!

   Ets una entitat de Barcelona i vols formar part d’aquests informes? Traslladar les teves necessitats i demandes al teu Districte? Venir a les reunions pertinents amb les institucions?

   Qualsevol associació i entitat juvenil de base comunitària i arrelada al territori pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat o al whatsapp 605064182

   Més informes d'altres districtes

   Gran de Gràcia, 190 2a planta
   08012 Barcelona
   Tel. 932 37 22 85
   cjb@cjb.cat

   El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

   Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

   Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

   Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.