Febrer 2023

Estat de l’associacionisme juvenil al districte de Sarrià-Cassoles

Al CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat, que fem públics mitjançant aquests informes. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Comencem el 2023 repetint els informes de cada districte i fent una comparativa amb l’any passat. Així, aquest mes de febrer us presentem el primer informe de l’any, del districte de Sarrià – Sant Gervasi. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb 12 associacions i entitats juvenils arrelades al territori així com amb la Plataforma d’Entitats Juvenils (PEJ) del districte.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme que pots consultar a continuació s’han presentat en una reunió amb la regidoria del districte, malgrat el Regidor no va assistir a la trobada sense avisar a les entitats.

Entitats que participen

Aquí pots consultar la situació concreta de cada entitat participant. S’hi detalla el seu context particular i quines són les seves demandes concretes.

Culturals
Col·lectius d’incidència social i política
  Organitzacions polítiques
  Assemblees i Casals
  Participa!

  Ets una entitat de Barcelona i vols formar part d’aquests informes? Traslladar les teves necessitats i demandes al teu Districte? Venir a les reunions pertinents amb les institucions?

  Qualsevol associació i entitat juvenil de base comunitària i arrelada al territori pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat o al whatsapp 605064182

  Més informes d'altres districtes

  Gran de Gràcia, 190 2a planta
  08012 Barcelona
  Tel. 932 37 22 85
  cjb@cjb.cat

  El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

  Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

  Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

  Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.