Notícies

#2 Les entitats educatives coneixen la Xarxa TanjaZoom

Categories: Notícies Tanjazoom

5 de desembre de 2013

foto(5)Després de la primera presa de contacte entre el CJB i les entitats que ara formen part de la Xarxa TanjaZoom es va començar a desenvolupar el projecte de foment de la participació juvenil a la regió de Tànger. El grup de treball del CJB per preparar aquest projecte va ser conformat per diverses entitats educatives del nostre territori i, per tal que aquestes entitats educatives coneguessin les entitats organitzadores del Festival TanjaZoom i el context social del projectes, es va organitzar un viatge a Tanger on van participar membres d’Acció Escolta de Catalunya, Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Esplac i del Consell de la Joventut de Barcelona.

Contingut relacionat