Notícies

#5 Comencen a caminar els nous projectes de la Xarxa TanjaZoom

Categories: Notícies Tanjazoom

16 de desembre de 2014

foto(2)El passat mes de desembre, de nou un grup d’entitats del CJB va baixar a Tànger per visitar la Xarxa TanjaZoom i per a realitzar unes formacions compartides amb els educadors i educadores de la xarxa i amb totes les persones voluntàries que la lideren. L’objectiu aquesta vegada era poder compartir experiències sobre com crear i desenvolupar un projecte. La Xarxa TanjaZoom està conformada per un total de 8 entitats i aquestes, a banda de fer les activitats pròpies com a entitat, tenen un mini-projecte personal que es desenvolupa des de la xarxa i que està coordinat per un educador o educadora.

Creació de projectes amb els educadors i educadores

El dilluns vam tenir l’oportunitat de reunir-nos amb l’equip d’educadors i educadores de la xarxa amb qui vam compartir la nostra manera de desenvolupar els projectes i on vam poder definir conjuntament quina era la manera més adequada de fer-ho en el cas de les entitats juvenils de Tànger. Va ser una sessió molt participativa i el treball conjunt va ser molt enriquidor gràcies a la voluntat i la motivació del grup que va aconseguir trencar la barrera de l’idioma i de la vergonya. D’aquesta formació participativa han sorgit vuit mini-projectes que desenvoluparà la xarxa durant el proper any.

Reflexions amb els representants de la Xarxa TanjaZoom

A banda de l’experiència viscuda amb els educadors i educadores vam poder reunir-nos amb la direcció de la xarxa TanjaZoom, és a dir, amb els representants de cadascuna de les entitats que composen la xarxa. Aquesta reunió va ser molt interessant per a poder parlar del pla estratègic de la xarxa en els propers anys i per a definir conjuntament la missió, la visió i els valors que caracteritzen aquestes entitats.

Aquesta baixada al territori per part el grup de treball de cooperació ha estat especialment enriquidora perquè hem fet el primer pas per a que els petits projectes de la Xarxa TanjaZoom comencin a caminar.

Contingut relacionat