Notícies

Visita al Consell de la Joventut de Fez

Categories: Notícies

17 de desembre de 2014

foto(3)El Marroc és un dels principals objectius del treball de cooperació per l’estreta relació que s’ha consolidat després d’anys de treball conjunt. Aquest any, aprofitant la baixada a Tànger per a les formacions amb la Xarxa TanjaZoom l’equip de cooperació del CJB va fer una visita a la ciutat de Fez per tal d’iniciar contacte amb els organitzadors d’un incipient Consell de la Joventut a Fez. Durant la visita ens van ensenyar les instal·lacions on ara s’ha establert el Consell de la Joventut de Fez i des d’on es cedeixen recursos i espais a grups de joves de la ciutat. Tots dos consells ens van presentar i vam compartir visions i experiències.

La idea en mantenir el contacte, poder ajudar guiant la construcció d’aquest en base a la nostra experiència i donar impuls des del CJB a la consolidació d’aquest consell. El treball conjunt amb el Consell de Joventut de Fez és un primer pas per un projecte més ampli que és el de foment de la participació al Marroc.

Contingut relacionat