Notícies

Finalitza el termini per inscriure’s al BcnZoom i comença el compte enrere pel festival.

Categories: BCNZoom Notícies

14 d'abril de 2015

Untitled Infographic(2)La setmana passada vam anunciar que allargàvem una setmana més el termini d’inscripcions al Festival de curtmetratge social BcnZoom. Avui tanca aquest període d’inscripció i comença el compte enrere per presentar els vostres projectes audiovisuals.
El concurs compta amb un bon nombre de participants i amb una gran diversitat de temàtiques que ens faran reflexionar sobre el nostre entorn. A totes aquelles entitats i grups de joves que us vau presentar avui mateix rebreu un missatge de confirmació i de recordatori en cas que us faltes alguna de les dades que es demanaven per presentar-se al concurs. De la mateixa manera, us recordem que teniu fins el proper dia 22 de Maig per presentar (en un sobre tancat):

  • La vostra obra en format AVI o MOV
  • El nom de la vostra entitat o grup
  • El títol final de la vostra obra
  • La memòria explicativa del procés de creació, especificant aspectes com la participació del grup o el procés per treballar la temàtica escollida. A continuació us adjuntem guia memoria bcnzoom

 

4 Comments

Thomas Folk

I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this information So i’m glad to exhibit that I have an incredibly just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much without a doubt will make sure to do not disregard this site and provides it a look on a continuing basis.

Deangelo Gosden

Thanks for any other informative site. The place else may just I am getting that kind of information written in such an ideal method? I’ve a challenge that I am simply now running on, and I’ve been at the glance out for such information.

Luciana Goehl

Thanks so much for providing individuals with remarkably superb opportunity to check tips from this web site. It is always so kind and as well , stuffed with a lot of fun for me personally and my office colleagues to search your web site really 3 times weekly to study the new tips you have got. And definitely, I’m always contented considering the special techniques served by you. Selected 2 ideas on this page are particularly the most efficient I have ever had.

it invoice template

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was great. I don’t know who you are but certainly you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat