Notícies

Finalitza el termini per inscriure’s al BcnZoom i comença el compte enrere pel festival.

Categories: BCNZoom Notícies

14 d'abril de 2015

Untitled Infographic(2)La setmana passada vam anunciar que allargàvem una setmana més el termini d’inscripcions al Festival de curtmetratge social BcnZoom. Avui tanca aquest període d’inscripció i comença el compte enrere per presentar els vostres projectes audiovisuals.
El concurs compta amb un bon nombre de participants i amb una gran diversitat de temàtiques que ens faran reflexionar sobre el nostre entorn. A totes aquelles entitats i grups de joves que us vau presentar avui mateix rebreu un missatge de confirmació i de recordatori en cas que us faltes alguna de les dades que es demanaven per presentar-se al concurs. De la mateixa manera, us recordem que teniu fins el proper dia 22 de Maig per presentar (en un sobre tancat):

  • La vostra obra en format AVI o MOV
  • El nom de la vostra entitat o grup
  • El títol final de la vostra obra
  • La memòria explicativa del procés de creació, especificant aspectes com la participació del grup o el procés per treballar la temàtica escollida. A continuació us adjuntem guia memoria bcnzoom

 

Contingut relacionat