Notícies

Una delegació de la Xarxa TanjaZoom ens visita a Barcelona

Categories: BCNZoom Notícies Tanjazoom

12 de juny de 2015

foto(8)

En motiu de la celebració del Festival de curtmetratge social i juvenil de Barcelona, el BcnZoom, organitzat pel Casal dels Infants i el Consell de la Joventut de Barcelona, una delegació de representants de la Xarxa TanjaZoom de Tanger va visitar-nos a Barcelona del dijous 4 de juny al dissabte 6. La delegació, conformada pel coordinador del Casal dels Infants a Tanger, la coordinadora de la Xarxa Tanjazoom, el president de la xarxa i dos persones educadores van venir a conèixer el Consell de la Joventut de Barcelona. Els membres del grup de treball de cooperació del CJB ja havien visitat diverses vegades la Xarxa TanjaZoom i el Casal dels Infants a Tanger i la celebració del BcnZoom era un bon moment per que la Xarxa conegués Barcelona, les instal·lacions del Casal dels Infants i el CJB.

Durant la visita, la directora de l’Espai Jove La Fontana els va portar a descobrir els racons de l’equipament juvenil de Gràcia i els va explicar com es gestionava l’espai i quina funció tenia a la ciutat. També van conèixer el Centre de Recursos per les Associacions Juvenils i tots els serveis que ofereix a les entitats joves de la ciutat.

Aquella tarda vam aprofitar per presentar el Consell de la Joventut de Barcelona i que pugessin conèixer d’aprop com funciona i qui el conforma. Vam aprofitar la visita per valorar com avança el Projecte TanjaZoom i avaluar totes les accions i formacions realitzades fins al moment amb l’objectiu d’articular la continuïtat del projecte. Valorem molt positivament l’avaluació conjunta pel fet de poder-la fer presencialment i amb totes les parts implicades del projecte.

El matí de Divendres, la delegació i una representació del Consell de la Joventut de Barcelona va visitar la seu del Casal dels Infants de Barcelona. Vam realitzar una visita a un dels seus centres al barri del raval i van compartir amb nosaltres la història del Casal i com havia evolucionat fins al moment. Després de la visita al Casal dels infants vam dinar totes les persones juntes i vam anar directes a l’Espai Bonnemaison, on se celebrava el Festival BcnZoom 2015.

Contingut relacionat