Notícies

Ja tenim guanyadors i guanyadores del BcnZoom!

Categories: BCNZoom Notícies Tanjazoom

26 de juny de 2015

foto(11)Després d’uns mesos on els esplais, els caus i els grups de joves han estat treballant de valent per preparar els seus curtmetratges socials el passat dia 5 de Juny per fi vam viure el Festival BcnZoom. La sala de l’Espai Bonnemaison estava plena de gent jove esperant per veure com es projectava la seva obra i esperant el veredicte del jurat. El jurat es va composar de persones expertes en el món audiovisual com l’Óscar Tàrrega, la Cristina Mauri i en Marc Orts, i de persones provinent del món associatiu: l’Eduard Fernando i la Laia Martinez.

Al BcnZoom competien curtmetratges socials en dues categories diferents, la categoria d’adolescents (12-16 anys) i la categoria de joves (a partir dels 17 anys) i es repartien quatre premis: el premi al millor curtmetratge de la categoria d’adolescents, el premi al millor curtmetratge de la categoria de joves, el premi especial del Consell de la Joventut de Barcelona i el premi del públic, que votaven a millor curtmetratge durant la projecció d’aquell mateix dia.

Els grups guanyadors del BcnZoom 2015 van ser els següents:

  • El premi al millor curtmetratge a la categoria adolescent va ser per el curtmetratge “ATELEneu” i per a “GeoVivència”.
  • El premi al millor curtmetratge a la categoria de joves va ser per: Associació Cultural “El Parlante”
  • El premi del pública va ser per al col·lectiu de Rap que va presentar el rap “Verdades ocultas”
  • El premi del Consell de la Joventut de Barcelona va ser entregat a l’Agrupament Escolta Can Baró.

Tant els guanyadors i guanyadores de la categoria de joves com el grup guanyador del premi CJB viatjaran al Setembre al Festival TanjaZoom al Tanger per presentar els seus curtmetratges.
Durant l’estada al Tanger les persones joves de Barcelona prepararan i dinamitzaran activitats per ainfants i joves i presentaran les seves obres en el marc del Festival de curtmetratge social TanjaZoom.

Felicitats als guanyadors i guanyadores!

Contingut relacionat